ÅTER IGEN!

Han dära Amir? undra om han hoppade över religion lektionerna i 8/9-an?
Om en muslim hade sagt att Julafton är fånigt då hade ju alla blivit rasande, men i sverige är det tydligen helt okej att klanka ner och skylla på "de jävla muslimerna" eller "de jävla blattarna" han som inte ser ut att vara helsvensk, va vet jag.
Borde väll förstå det?

Att muslimerna gör som Muhammed gjorde, och att man får känna hur de fattiga har det. De är bara bra! Då kan de va tacksamma för den maten de får serverade. De kan va tacksamma över att de har tak över huvudet, mat på bordet osv.

Tänk om de rika stjärnorna i Hollywood skulle fasta, och inse hur det är att inte ha allting serverat på ett silverfat. Skulle de då kanske tänka tanken att sjänka massa pengar till svältande barn i Afrika istället för att köpa en ny Marc Jacob väska? I sånna fall, är det ju ett steg frammåt. För hur många sjänker så mycket pengar? Om man jämför med vad de tjänar? Att de inte skäms de är fan ett under. Att håva in miljoner på något skit, som dom inte ens gör själva, och va gör de av pengarna? På sprit, kläder, nä kläder får de ju gratis.

Och så vitt jag vet så är denna Amir? Bög, eller ursäkta homosexuell. Bög är ett så tråkigt ord. Och jag är inte homofob. En av mina tjejkompisar är nämligen Homosexuell, alltså lesbisk.
Den "gruppen" är ju en rätt utsatt grupp. Vilken jag tycker muslimer också är i många fall.

När folk klagar på en bög då är det synd. Men om man tycker att en muslims religion är fel och konstig, då är det okej?
Han borde ju förstå, de är säkert många som skriker "Bögjävel" efter honom. Och gör narr av honom.
Och att han då gör narr av folk som har en religös tro, och tror att de är de rätta att göra. Är bara helt fel.

Man får accepera folks val, så är det bara. Inget mer att diskutera. Och nej, ingen av oss är muslimer.

För övrigt. Så hade Jonas Brothers tydligen tagit åt sig efter att han som höll i VMA skämtat om att de va oskulda. Blivit sura å grejer. Alltså.. Hallå? Lite får dom väll ändå tåla, nu är de ju kändisar och kommer få höra de en jävla massa. Lika bra att de vänjer sig, istället för att böla ut i pressen. Aja. Ett ryck för brittan att hon fick så många priser. Nu kanske hon rycker upp sig. Tragisk kvinna det dära..

Over and out for 2day. Hörs people!
XoXo thebiggestsnakeinsweden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0